vasárnap, január 26, 2020

gylogo blue

 

 

 

Kedves Látogatónk!

Istentisztelet és közösség gyakorlásunk egyik fontos eleme a bibliaóra – a biblia közös tanulmányozása. Vasárnapi istentisztelet gyülekezetünk "nagy" közös alkalma, a bibliaóra a kisebb és személyesebb kiscsoportos alkalmunk, ahol több időnk és lehetőségünk adódik az egymásfelé fordulásra. Gyülekezetünkben azt szorgalmazzuk, hogy lehetőség szerint minden tagunk - a vasárnapi istentisztelet mellett -, csatlakozzon egy hétközi kiscsoportunkhoz is.

A bibliaóra fontossága abból a felismerésből fakad, hogy Isten igéjének ismerete, megértése és megélése rendkívül fontos a keresztény ember számára. A Biblia megismerése teszi a hívőket érett keresztényekké. A bibliaóra gyakorlata az egyetemes papság elvére épül. Ez kimondja, hogy minden hívőnek lehetősége van megérteni az Igét Isten Lelkének vezetése alatt, és a megértett dolgokat megoszthatja társaival, hogy mások is épüljenek belőle. 

Mikor tartjuk a bibliaórát?

Amint az alkalom elnevezése is jelzi, minden csütörtökön 18:00 órakor gyülekezeti termünkben találkozik.

Mire számíthatsz az csütörtöki bibliakörben?

A csütörtöki bibliakör gyülekezetünk kötetlenebb alkalma. Éneklés után, egy rövidebb bevezető következik, amely után közös együtt gondolkodásra és beszélgetésre hívjuk a részt vevőket.

Szeretettel várunk erre az alkalomra, ha ismerkedni akarsz a keresztény tanításokkal, és közben egy jó közösségre is vágysz!

 

 

X

Figyelem!

Az oldalon olvasható írások, és a honlapon használt képek jogvédettek. Gyülekezetünk tulajdonát képezik! Köszönjük, hogy ezt tiszteletben tartja!"