if fbook  if ytube  if g plus

2018. december 15. Szombat

2018. március 24.

sanctum elv

SZENTLÉLEK-HÉTVÉGE

A szombati Szentlélek-hétvégével véget ért tavaszi Alpha-sorozatunk. (A Szentlélek-hétvége tk. egy egész napos, három előadásból, csoportbeszélgetésekből, és személyes lelkigondozásból álló alkalomsorozat.)

Hálásak vagyunk Istennek mindazokért, akik végig jöttek velünk azon az úton, amit még januárban kezdtünk el. A tegnapi napot személyes beszélgetésekkel, a részt vevőkért mondott imádságokkal, és mindegyikükre kért áldással fejeztük be. Átéltük és éreztük Isten jelenlétét, megtapasztaltuk Lelkének munkáját. A nap végére csordultig volt a szívünk hálával! A közösségünkhöz csatlakozókkal növekedhetett Isten országa bennünk és általuk! Soli Deo Glória!


Most egy időre elköszönünk ettől az oldaltól. De, ha Isten akarja és élünk, akkor folytatjuk tovább ezt a missziónkat is. Mert Isten szeretete szorongat minket, és mert tudjuk, látjuk hány és hány embernek van/lenne szüksége a Jézusról szóló örömhír életváltoztató erejére. Plusz egy közösségre, ahol otthonra találhat.


Ezért kicsit szomorú is a szívünk. Fáj azokért, akiket hívtunk és nem jöttek el. Akiket hívtunk, ígérték, de nem jöttek el. Azokért, akiket hívtunk, eljöttek, majd szó nélkül elmaradtak. Mert a hívás nem csak tőlünk érkezett…
Bíztasson bennünket Isten ezekkel a szavakkal: „Keressétek az Urat, amíg megtalálható, hívjátok őt segítségül, amíg közel van!” (Ézsaiás 55,6)

 

 

X

Figyelem!

Az oldalon olvasható írások, és a honlapon használt képek jogvédettek. Gyülekezetünk tulajdonát képezik! Köszönjük, hogy ezt tiszteletben tartja!"