if fbook  if ytube  if g plus

2018. november 13. Kedd

2018. június 10.

sanctum elv

A június 10-i istentiszteletet nagy izgalommal várta egész közösségünk. Ennek az izgalomnak az adott okot, hogy három felnőtt testvérünk készülődött megkeresztelkedni közösségünkben.
 
Nagy dolog az, amikor valaki felnőtt és érett emberként, meghallva Isten hívását, elfogadja azt, és egész életét a mindenható Úr kezébe téve, a keresztség szentségének felvétele mellett határoz!
 
Baksa Kata, Kántor Zsuzsanna és Szőke Ádám életük egy-egy mélységén keresztül tapasztalta meg Isten szeretetét, és erre a szeretetre válaszul indult el a hit útján. Megható nagy ünnepség volt az az istentisztelet, amikor megkereszteltük őket, amely református egyházunk rendje szerint konfirmációjuk is volt egyben.
 
 
H2018 0610
 
De az ünnepségen nem őket ünnepeltük, hanem a mindannyiunkhoz kegyelmes Istent, aki Fiában mindennel megajándékozott bennünket, ami az élethez és a hithez szükséges. Isten áldja meg közösségünk új tagjainak életét és közöttünk végzett szolgálataikat!
X

Figyelem!

Az oldalon olvasható írások, és a honlapon használt képek jogvédettek. Gyülekezetünk tulajdonát képezik! Köszönjük, hogy ezt tiszteletben tartja!"