kedd, október 15, 2019

gylogo blue

 

 

 

2019. június 10.

4. JUBILÁNS KONFIRMANDUS TALÁLKOZÓ
 
bg religion title
 
Pünkösd másnapján tartottuk 4. jubiláns konfirmandus találkozónkat, amelyre idén három jubiláló egykori konfirmandusunk fogadta el meghívásunkat. Közülük hárman gyülekezetünk tagjai voltak.

Szabóné Mayer Melinda gyülekezetünk egyik lelkipásztora a Szentlélek leleplező munkájáról beszélt igehirdetésében a János 16,8-11 alapján: „És amikor eljön (a Szentlélek), leleplezi a világ előtt, hogy mi a bűn, mi az igazság, és mi az ítélet.”

Ezután Szabó J. Róbert a gyülekezet másik lelkipásztora köszöntötte az idei és egykori jubilánsokat, akik közül többen is velünk ünnepeltek. Egyikük, Nagy Dezsőné Kornélia néni a maga 85 évével, lánya segítségével jött el közénk Székesfehérvárról. A lelkipásztor egykori konfirmációi fogadalmuk megerősítésére hívta az úrasztala elé az idei jubilánsokat: Holecz Andreát, aki 1979-ben, Rokalyné Margót, Halmy Gyulát és Marikát, akik mindhárman 1999-ben konfirmáltak gyülekezetünkben. Az ünnepi istentisztelet után szeretetvendégség keretében beszélgettünk a régi időkről és a jelen kihívásairól.
 
H20190610

Szép és felemelő alkalom volt az idei találkozó is. Köszönjük a szervezésben részt vett testvéreink áldozatos munkáját, segítségét, akik nélkül nem jöhetett volna létre ez az alkalom!
X

Figyelem!

Az oldalon olvasható írások, és a honlapon használt képek jogvédettek. Gyülekezetünk tulajdonát képezik! Köszönjük, hogy ezt tiszteletben tartja!"