vasárnap, január 26, 2020

gylogo blue

 

 

 

2019. július 8-12.

ALSÓS BIBLIAI TÁBOR - 2019

bg religion title

H20190713
 
Az idei évben is, 2019. július 8-12-ig, tartottuk alsós bibliai táborunkat, amelynek idei témája Eszter könyve volt. Eszter könyve egy nagyon érdekes könyve a Bibliának, hiszen a Szentírás egyetlen olyan története, amelyben egyszer sem hangzik el Isten neve. Ennek ellenére a könyv minden eseménye mögött "látjuk" Isten népe iránti jóságát és szeretetét.
Délelőttönként a templomban kezdtünk. Itt énekeltünk, meghallgattuk a bibliai történetet és annak rövid magyarázatát, majd megtanultunk egy-egy a történethez kapcsolódó bibliai verset. Utána öt csoportban, korosztályonként, folytattuk a beszélgetést, majd a történethez illőn készítettünk valamit. Hol egy kelyhet, hol egy várat, hol nyakláncot stb.
Délutánonként pedig midenféle szabadtéri játékot szerveztünk. Viking sakkot, agyagozást, természetismereti alakalmat. Volt viking sakk és csocsó bajnokság is. Csütörtökön, a hét lelki részét, egy nagy akadályversennyel zártuk, amelyben a gyerekek számot adtak a héten tanultakról.
Pénteken pedig kirándulni mentünk Bakonybélbe, ahol erdei vasutaztunk, majd a Pannon Csillagdában vettünk részt egy izgalmas tárlatvezetésen.
A 44 gyermek és a 10 segítőnk kellemesen elfáradva, de sok-sok élménnyel gazdagodva búcsúzott el egymástól ennek a hétnek a végén.
 
 
 

 

 

X

Figyelem!

Az oldalon olvasható írások, és a honlapon használt képek jogvédettek. Gyülekezetünk tulajdonát képezik! Köszönjük, hogy ezt tiszteletben tartja!"