2020. március 26.

ÁTÁLLTUNK AZ ONLINE LÉTRE

Amint az ismeretes, a Magyarországi Református Egyház Zsinata, a magyar kormány koronavírus-járvánnyal kapcsolatos rendelkezéseit figyelembe véve, elrendelte a nyilvános istentiszteletek és gyülekezeti alkalmak mellőzését. Így egyik pillanatról a másikra közösségünk alkalmait is át kellett állítani online üzemmódra. 

H2020.03.26

Így online tartjuk istentiszteleteinket és bibliaóráinkat, a lelkipásztor pedig telefonon igyekszik megkeresni a közösség tagjait, hogy kapcsolatban maradhassunk. 

Sajnos, ez az online lét gyülekezetünk idősebb tagjai számára többségében elérhetetlen, de nekik a televízió sietett a segítségükre. Viszont tapasztaltunk az, hogy online istentiszteleteink olyan embereket is elérnek, akiket egyébként nem tudnánk megszólítani.

Reméljük azonban, hogy online létünk nem fog sokáig tartani, és mihamarabb visszaállhatunk a személyes és nyilvános istentiszteletek és bibliaórák tartására.

 Online bibliaóráinkat Skype program segítségével érhetik el ezen a linken: https://join.skype.com/fRDVhBvdcXxv

A programot innen lehet letölteni: https://www.skype.com/hu/get-skype/

Online istentiszteleteink pedig itt érhetőek el minden vasárnap 10:00 órától: lelkipásutorunk YouTube csatornáján.

X

Figyelem!

Az oldalon olvasható írások, és a honlapon használt képek jogvédettek. Gyülekezetünk tulajdonát képezik! Köszönjük, hogy ezt tiszteletben tartja!"