2020. július 27-31.

MINITÁBOR' 2020.

A járvány sok mindent átírt az életünkben. Így sokáig az is bizonytalan volt, hogy egyáltalán tarthatunk-e gyerektábort, és ha igen, milyen formában. Végül Isten mégis megengedte, hogyha nem is megszokott módon, de mégis megszervezhettük idei gyermektáborunkat is! Igaz miniformátumban…
 
Július 27-31-ig, hétfőtől-péntekig, délelőttönként 12 református gyermek részvételével, és gyülekezetünk lelkészének, Szabóné Mayer Melindának a vezetésével zajlott a minitábor. Azért ezt a nevet kapta, mert csak délelőttre hívtuk a gyerkőcöket, azokat, akik egyébként is, több-kevesebb rendszerességgel vasárnaponként is eljönnek gyermek alkalmainkra.
 
A héten Józsué történetét vették végig a gyerekek, az egyes történetekhez tanultak egy-egy aranymondást, és kézműveskedtek is. A hét nagyon jó hangulatú volt!
 
H2020.07.27 31
Köszönjük a gyülekezet imádkozó tagjainak a fontos „háttérmunkát”, a szülőknek a rengeteg finomságot, amivel elhalmozták a táborozókat, és külön köszönet Takács Zoltánnak és Krisztinának, akik most nem kürtőskaláccsal, hanem finom sonkás-kukoricás pizzákkal leptek meg bennünket. Isten áldja meg segítőinket.
X

Figyelem!

Az oldalon olvasható írások, és a honlapon használt képek jogvédettek. Gyülekezetünk tulajdonát képezik! Köszönjük, hogy ezt tiszteletben tartja!"