ÖLELŐ-NAP' 2020.

Valamikor még a karantén alatt fogalmazódott meg bennünk ennek a napnak az igénye. A napnak, amit csak Ölelő-napnak neveztünk el. És tegnap végre meg is tarthattuk ezt a napot!

Közös énekléssel kezdtünk, amit külön köszönünk Kisantal Tibornak, hogy unokája mellől eljőve, gitárral kísérte éneklésünket. Ezután lelkipásztorunk tartott rövid áhítatot, majd imaközösséggel zártuk alkalmunk lelki részét. Batyus szeretetvendégség következett. Volt házimájkrém, házi szalámi kovászos uborkával, és sok-sok finom sütemény. Az asztal mellet pedig jóízű beszélgetések zajlottak.

H20200821 1

Együtt Isten előtt

A délutánt közös játékkal zártuk. Viking sakkoztunk. A játékba bekapcsolódtak idősek és fiatalok, felnőttek és gyerekek. Vidám ugratások, nagy nevetések, izgalmas csata. Mindez része volt az alkalom második részének.

H20200821 2

Viking sakkoztunk

Jó volt együtt lenni, énekelni, beszélgetni, együtt játszani. Köszönjük a finomságokat azok készítőinek! S ha Isten engedi, akkor szeretnénk, ha folytatása is lehetne ennek az alkalomnak.

X

Figyelem!

Az oldalon olvasható írások, és a honlapon használt képek jogvédettek. Gyülekezetünk tulajdonát képezik! Köszönjük, hogy ezt tiszteletben tartja!"