vasárnap, január 26, 2020

gylogo blue

 

 

 

Kedves Látogatónk!

Istentisztelet és közösség gyakorlásunk egyik fontos eleme a bibliaóra – a biblia közös tanulmányozása. Vasárnapi istentisztelet gyülekezetünk "nagy" közös alkalma, a bibliaóra a kisebb és személyesebb kiscsoportos alkalmunk, ahol több időnk és lehetőségünk adódik az egymásfelé fordulásra. Gyülekezetünkben azt szorgalmazzuk, hogy lehetőség szerint minden tagunk - a vasárnapi istentisztelet mellett -, csatlakozzon egy hétközi kiscsoportunkhoz is.

A bibliaóra fontossága abból a felismerésből fakad, hogy Isten igéjének ismerete, megértése és megélése rendkívül fontos a keresztény ember számára. A Biblia megismerése teszi a hívőket érett keresztényekké. A bibliaóra gyakorlata az egyetemes papság elvére épül. Ez kimondja, hogy minden hívőnek lehetősége van megérteni az Igét Isten Lelkének vezetése alatt, és a megértett dolgokat megoszthatja társaival, hogy mások is épüljenek belőle. 

Mikor tartjuk a bibliaórát?

Amint az alkalmunk nevében is benne van, minden szerdán 18:00 órakor gyülekezeti termünkben.

Mire számíthatsz a szerdai bibliakörben?

A szerdai bibliakör gyülekezetünk hagyományosabb kiscsoportos alkalma. A református énekeskönyvből énekelünk, és egy kicsit hosszabb tanítás után, beszélgetünk az éppen aktuális bibliai szakasz üzenetéről. Senkit sem kényszerítünk arra, hogy megszólaljon, de örömmel fogadjuk, ha valaki megtisztel bennünket gondolataival.

Szeretettel várunk szerdai bibliakörünkbe!

 

X

Figyelem!

Az oldalon olvasható írások, és a honlapon használt képek jogvédettek. Gyülekezetünk tulajdonát képezik! Köszönjük, hogy ezt tiszteletben tartja!"