2019. április 26. Péntek
ISTEN HOZOTT HONLAPUNKON!
Istentisztelet

Istentisztelet

Minden vasárnap de 10:00 óra

Szerdai bibliakör

Szerdai bibliakör

Minden szerdán 18:00 órakor.

Csütörtöki bibliakör

Csütörtöki bibliakör

Minden csütörtökön 18:00 órakor.

TEMPLOMUNK LÁTOGATÁSA

A templom egész évben látogatható.

NYITVATARTÁS

Május 01 - Október 31: Előzetes bejelentkezés nélkül látogatható. A templom egész nap nyitva várja látogatóinkat. Így a templombelső is akadály nélkül megtekinthető.

November 01 - Április 30: A templomot zárva tartjuk, mivel a gyülekezet ebben az időszakban a gyülekezeti termet használja vasárnap délelőttönként. Ha valaki a templombelsőt is szeretné megtekinteni, kérem telefonáljon gyülekezetünk lelkipásztorának. Szabó J. Róbert - +36 30 613 6419.

CSOPORTOK FOGADÁSA

Szívesen fogadunk csoportokat is! A templom előtt meg lehet állni busszal. A csoportok számára, ha ezt külön kérik, időben szólnak, akkor elmondjuk templomunk és közösségünk rövid történetét, történetünk érdekességeit is.

BELŐPŐDÍJ

A templom látogatása díjtalan! De köszönettel fogadjuk adományaikat, amelyet a templom fenntartására fordítunk. Köszönjük, ha támogat bennünket abban, hogy még sokáig álljon ez a szép templomunk, hogy a jövő nemzedékek is megtekinthessék, és tisztelhessék benne a mindenható Istent!

SZERETETTEL VÁRJUK KÖZSÉGÜNKBE, ÉS GYÜLEKEZETÜNK TEMPLOMÁBA!

X

Figyelem!

Az oldalon olvasható írások, és a honlapon használt képek jogvédettek. Gyülekezetünk tulajdonát képezik! Köszönjük, hogy ezt tiszteletben tartja!"